El CB Tremp suma el primer triomf de la temporada contra el Sedis B (98-73)

L’Escalarre Rock Cafè Sort cau a la pista del Secà de Sant Pere (83-42)

Jordi Ubach Llorens 16 de desembre de 2019 a les 12:12
Ruben Rodríguez, en imatge d’arxiu, va brillar amb el Tremp | Arxiu
El CB Tremp ha sumat aquest cap de setmana el primer triomf de la temporada després de superar el Sedis B de la Seu d’Urgell per un ampli 98-73, amb un destacat partit de Rubén Rodríguez, autor de 44 punts.

Tot i el contundent resultat final, el partit va ser més igualat del que pugui semblar, amb alternances en el marcador fins el 55-55 que reflectia el lluminós al finalitzar el tercer quart. Va ser a partir de l’últim període, amb un parcial espectacular de 43-18, quan els trempolins van agafar avantatge fins el resultat final.

L’Escalarre Rock Cafè Sort, per un altre costat, va caure a la pista del Secà de Sant Pere per 83-42. Els del Sobirà, que es presentaven a Lleida amb diverses baixes, no van poder fer res ja des d’un bon inici, amb un parcial de 26-2 en el primer quart. L’equip va anar tot el partit a remolc i va poder maquillar el resultat en els últims minuts de partit.

Amb aquests resultats, el CB Sort continua 7è amb 5 victòries i 6 derrotes, mentre que el CB Tremp continua tancant la classificació amb un triomf i 9 derrotes. La propera jornada el Sort rep el Mollerussa i el Tremp juga a la pista del Penya Fragatina B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4