Dijous, 18 d'abril de 2024
procés català

Els CDR se sumen a les marxes proposades per l'ANC i Òmnium per respondre a la sentència

El compte general dels comitès crida a "aturar el país" i fer de les mobilitzacions de resposta al veredicte "un clam unànime"

Redacció 7 d'octubre de 2019 a les 11:49
Manifestació independentista pel final del judici de l'1-O | Bernat Cedó
Els Comitès de Defensa de la República (CDR) se sumen a les Marxes per la Llibertat proposades per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural com a resposta a la imminent sentència del Tribunal Suprem.
 
Així ho han expressat des del seu compte general a les xarxes socials, en un missatge en què criden a "aturar el país" i a fer de les mobilitzacions de resposta al veredicte "un clam unànime". "Per la llibertat. Per la República. Perquè ho volem tot. Comença la revolta", manifesten els CDR, que tenen set activistes empresonats a Soto del Real.

Les cinc marxes, que es preveuen massives i s'han batejat com Marxes per la Llibertat, sortiran de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona i, mentre el primer i el segon dia es recorreran dues etapes de 20 quilòmetres cadascuna -40 quilòmetres en total, per jornada-, el tercer només se'n caminaran 20 més i s'arribarà a la capital catalana el migdia. El mateix dia que es doni a conèixer la sentència, les dues entitats convocaran concentracions a diferents punts del país, a les 20h.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació