Divendres, 26 d'abril de 2024
Escalada

El Rally Terradets d’escalada compleix 10 anys

Arrenca l’edició amb major presència internacional, ja que hi participaran cordades de Polònia, Txèquia, Croàcia, Itàlia i França

Redacció 20 de setembre de 2019 a les 17:19
Paret de les Bagasses, al congost de Terradets | Rally Terradets
El Rally Terradets de 12 hores d'escalada celebra aquest dissabte el seu 10è aniversari amb la seva major presència internacional ja que hi participaran cordades de Polònia, Txèquia, Croàcia, Itàlia i França. L'àmplia participació internacional no modifica el caràcter festiu de l’esdeveniment, en què prima l'ambient de reunió d'escaladors i escaladores amants de l'escalada en paret, amb el repte d'escalar el major nombre de vies al llarg de 12 hores.

El 10è aniversari del Rally, de fet, ja va començar ahir amb la projecció de la pel·lícula Territoris inexplorats, gel i nòmades a l’àrtic rus a l’Epicentre de Tremp. Aquest divendres les cordades internacionals han aprofitat per conèixer les parets del congost i per realitzar alguna escalada com a primer contacte amb la roca de Terradets. A la tarda, començarà la recepció de la resta de cordades.

Demà dissabte la jornada començarà a les 7 del matí amb la concentració de les cordades a la Font de les Bagasses. Després del control del material i el sorteig de la primera via, a les 7:30h es donarà la sortida de les 12h d’escalada. La festa continuarà a la piscina i el restaurant de l'Hotel Terradets, on es realitzarà el sopar i el lliurament de premis. Cal recordar que en el Ral·li 12h Escalada Terradets, totes les cordades participants tenen premi, independentment de la seva posició a la classificació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació