Dimarts, 14 de maig de 2024

Arrenca el Gran Recapte d'Aliments amb la intenció d'aconseguir 3.000 tones a tot el país

Milers de voluntaris permetran tenir punts de recollida en centenars de mercats i supermercats de tot Catalunya durant dos dies

Pallars Digital 29 de novembre de 2013 a les 12:15
El Gran Recapte d'Aliments, organitzat pel Banc d'Aliments, ha arrencat aquest divendres a les nou del matí a tot Catalunya. Al Pallars, les actuacions més importants es concentren a Tremp, on l'Associació del Pallars Rural Oberta al Poble (APROP) ha organitzat campanyes de recol·lecta als diferents supermercats de la població.
 
La intenció d'aquest any, en el conjunt de Catalunya, és recollir unes 3.000 tones de menjar, principalment llet, oli, llegums i conserves de peix, aliments més difícils d'aconseguir per altres vies. Milers de voluntaris estaran repartits per centenars de mercats i supermercats de tot Catalunya durant aquest divendres i dissabte per fer arribar, a partir de la setmana que ve, els aliments als més necessitats.
 
Antoni Sansalvadó, president del Banc dels Aliments, ha dit que es busquen aliments amb alt valor nutritiu i que es conservin bé, com llegums, oli i llaunes de conserves, que són cares, a més de llet. Sansalvadó, en declaracions a l'ACN, s'ha mostrat satisfet per l'alt nombre de voluntaris, cosa que ha permès estar present en molts punts de recollida. Tot i que l'objectiu són 3.000 tones o 3 milions de kilos, la intenció és recollir el màxim possible, sigui quina sigui la quantitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Gran Recapte