Dissabte, 20 d'abril de 2024

Arriba el 8è Mostremp amb 15 curtmetratges de cinema rural

La companyia 'A Galet' serà l'encarregada d'inaugurar el festival al teatre la Lira

Redacció 21 d'agost de 2019 a les 14:15
Imatge de l'acte de cloenda del Mostremp 2018. | Jordi Uriach
Des de demà i fins el diumenge, 25 d'agost, té lloc a Tremp una nova edició del festival Mostremp. El certàmen portarà una selecció de 15 curtmetratges de temática rural, escollits entre un centenar de candidats d’arreu del món. L'Espai Cultural La Lira acollirà les projeccions dels films seleccionats en les diferents seccions que van a concurs. 

L’acte inaugural serà demà, a La Lira, conduït per l’actriu Marta Romero, comptarà amb una acció teatral a càrrec de la companyia A Galet. A continuació és projectarà el film Buñuel en el laberinto de las tortugas de Salvador Busom, una de les pel·lícules candidates a representar Espanya als Òscars 2020.

El divendres, conjuntament amb l’Associació de Comerciants de Tremp, s’ha organitzat la Festa del Cinema a la Rambla del Dr. Pearson, amb parades gastronòmiques i les actuacions de DJ Mountain i Lo Pardal Roquer. Com a activitat estrella del festival destaca la ponència que, el dissabte 24, portarà a terme el prestigiós David Casas, que parlarà als assistents sobre la feina d’un ajudant de direcció i productor executiu. Els més petits podran gaudir del Mostremp amb la Matinal Infantil del diumenge i amb les altres activitats pensades per als més menuts.
 

Consulta tota la programació del festival.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació