Dissabte, 20 d'abril de 2024
estiu

La piscina municipal de Sort compta amb un nou servei de biblioteca

Es tracta d’una iniciativa de la Comissió de Cultura de l'Ajuntament per incentivar la lectura durant l’estiu

Redacció 29 de juliol de 2019 a les 14:54
Servei de Bibliopiscina a Sort | Biblioteca de Sort
L'Ajuntament de Sort i la Biblioteca Pública del municipi han incorporat aquest estiu un nou servei de bibliopiscina. La iniciativa té per objectiu incentivar la lectura en el temps de lleure, creant nous lectors i lectores en un entorn lúdic i refrescant i fomentant l'hàbit entre grans i petits, en companyia.

El servei és totalment gratuït i a l'abast de tots els usuaris de la piscina, que podran gaudir d'una selecció de contes, llibres i revistes infantils, premsa i revistes d'actualitat, esports, viatges, cuina, entre d'altres. El fons de lectures s'anirà actualitzant i ampliant durant l'estiu, de manera que cada setmana arribin nous materials de lectura.

La iniciativa no inclou préstec domiciliari, de manera que els llibres i revistes es poden llegir a les instal·lacions de la piscina i s’han de retornar en acabar. Amb aquest nou servei es posa de relleu la voluntat de l'Ajuntament de Sort de fomentar la cultura i l'hàbit de la lectura entre els veïns i visitants i millorar, també, l'oferta de serveis disponibles a la piscina municipal.

Altres piscines municipals com les de Tremp o la Pobla de Segur, ja incorporen aquest servei des de fa diverses temporades d'estiu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació