Divendres, 19 d'abril de 2024
turisme

National Geographic prepara un reportatge sobre turisme actiu a l'Alt Pirineu

El ràfting a la Noguera Pallaresa, el Parc Nacional d'Aigüestortes o les esglésies romàniques en seran els protagonistes

Redacció 26 de juliol de 2019 a les 13:39
Un grup de barques baixa per la Noguera Pallaresa a principis de temporada. | ACN
Un periodista holandès de la revista de viatges de la prestigiosa National Geographic visita aquests dies el Pallars Sobirà, la Vall d’Aran i la Ribagorça. Convidat pel patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, el periodista prepara un reportatge sobre el turisme actiu i de natura al nostre territori. 

Entre les seves parades destaquen el Pallars Sobirà, on va ser dijous, i va poder fer ràfting, caiac i altres activitats aquàtiques; la Vall de Boí, on visitarà les esglésies romàniques; el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i la Vall d'Aran, on el periodista descobrirà una via ferrada i rutes de BTT.

El millor mes de juny per a l'hoteleria

La promoció turística dona els seus fruits. El passat més de juny, la demarcació de Lleida va tancar amb un increment del 9,86% de viatgers i un 13.80% de pernoctacions respecte el mateix període de 2018. Les xifres arriben així a un record històric que, des de l'estiu del 2013, només ha anat en augment.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació