Divendres, 26 d'abril de 2024
femap

Tremp i Esterri d'Àneu acullen aquesta setmana els concerts del FeMAP

Es podrà gaudir al Pallars del Cor de Cambra del Palau de la Música i del Cor de Cambra Enric Granados

Redacció 17 de juliol de 2019 a les 11:21
Cor de Cambra del Palau de la Música i La Caravaggia | Cor de Cambra del Palau de la Música
El Pallars acollirà aquesta setmana dos concerts del FeMAP. Es tracta del concert del Cor de Cambra del Palau de la Música i La Caravaggia, que tindrà lloc demà a les 20h al teatre la Lira de Tremp, i del concert del Cor de Cambra Enric Granados, que actuarà a Esterri d'Àneu el diumenge a la tarda.

Els primers porten un espectacle, anomenat Ensalades i Madrigals, que ofereix un repàs dels principals compositors del Renaixement català, durant el segle XVI. Es tracta de música instrumental per a dansa i madrigals italians i en llengua catalana.

La setmana finalitzarà de la mà del Cor de Cambra Enric Granados, qui interpretarà Cançons tradicionals antigues del Pirineu, a les 19h a l'Església de Sant Vicenç d'Esterri. El concert és el resultat d’un projecte de recuperació de la cançó popular pirinenca, a partir de la documentació de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya (1920-1936).

En el marc d’aquests concerts, el FeMAP organitza un conjunt d’activitats paral·leles per a donar a conèixer el patrimoni del territori. En el cas d'Esterri d'Àneu, els assistents al concert que ho desitgin podran gaudir d'una visita a Casa Gassia, espai visitable de l'Ecomuseu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació