Dijous, 25 d'abril de 2024
medi ambient

Voluntaris del Jussà s'agrupen per conscienciar la població en aspectes ambientals

El Consell Comarcal del Pallars Jussà conclou una campanya de sensibilització ambiental per promoure la recollida selectiva

Redacció 11 de juliol de 2019 a les 09:54
Reunió de l’Equip Voluntari Ambiental | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha donat per finalitzada la campanya de sensibilització ambiental per promoure la millora dels resultats de recollida selectiva a la comarca i la disminució de la generació de residus. L’ens comarcal considera que ha estat un èxit, ja que hi han participat un total de 1.220 persones. 

Amb aquesta campanya, la comarca del Pallars Jussà pretén apropar-se més als objectius de sostenibilitat fixats per la Unió Europea pels propers anys. En el seu transcurs de la campanya, que s’ha dirigit a infants, joves i gent gran, han tingut lloc exposicions, seminaris, tallers de reciclatge i visites guiades a l’Abocador Supracomarcal de Fígols de Tremp. 

La darrera acció d’aquesta campanya ha estat la constitució de l’Equip Voluntari Ambiental del Pallars Jussà. Aquest equip, que inicialment compta amb set voluntaris, té l’objectiu de treballar mà a mà amb el Consell Comarcal en aspectes ambientals, amb la finalitat d’introduir mesures i iniciatives de conscienciació ciutadana que apropin la comarca a la sostenibilitat.

L’equip està format per adults i jubilats de la comarca, i entre d’altres funcions aspira a posar en valor els hàbits de consum i de vida sostenibles que han practicat les generacions anteriors. No obstant això, l’equip està obert a la inclusió de nous voluntaris de totes les edats i perfils.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació