Dijous, 18 d'abril de 2024
Dansàneu

El Dansàneu clou sis dies de dansa i música a les Valls d'Àneu

Consolida un model que posa en valor la dansa i la música d'arrel amb una mirada contemporània

Redacció 2 de juliol de 2019 a les 09:34
Imatge d’un dels espectacles del Dansàneu | Dansàneu
El Dansàneu va cloure diumenge la seva 28a edició amb la consolidació del model, dansa i música amb accent contemporani sense oblidar l'arrel, la producció en xarxa amb altres festivals i el retorn, l'any vinent a les dates habituals, la primera setmana de juliol. Cal recordar que el festival, que s'ha dut a terme del 25 al 30 de juny, ha hagut de canviar de dates pel Doctor Music Festival, que finalment no s'ha celebrat.

Mon Natura Pirineus va acollir diumenge l'espectacle de cloenda Sa Mateixa, una producció del Mercat de les Flors i del cicle Escenes de L'Auditori de Barcelona, en què dos ballarins i tres músics han trobat un llenguatge comú que llegeix el passat per portar-lo cap al present. El mateix diumenge al matí Esterri d'Àneu va acollir l'espectacle familiar a l'aire lliure, concretament El Bestiari de Josep Carner, vist pel NewCat.

El Dansàneu és un projecte impulsat pel Consell Cultural de les Valls d'Àneu amb el suport del Departament de Cultura, els municipis aneuencs i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Compta amb el patrocini de la Diputació de Lleida i el suport de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu i de l'Ajuntament de Sort, a la Vall d'Àssua, que s'ha sumat a la celebració del programa formatiu Danses vives. Hi col·labora l'Obra Social 'la Caixa'.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació