Divendres, 26 d'abril de 2024
igualtat

El Pallars Jussà reivindica la diversitat sexual i de gènere

S’ha pintat un pas de vianants per commemorar el dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Bisexual, Transgènere i Intersexual

Redacció 1 de juliol de 2019 a les 10:50
Durant la jornada s’ha pintat de colors un pas de vianants | CCPJ
En motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, el Consell Comarcal del Pallars Jussà des del Servei d’Atenció Integral-Àrea LGTBI i l’Ajuntament de Tremp, van dur a terme el passat divendres la pintada de la bandera de l’arc de Sant Martí en un pas de vianants de la concorreguda rambla Doctor Pearson de Tremp. En el transcurs de l’acte es va comptar també amb l’animació de la percussió de la colla de Diables Lo Peirot i es van realitzar diverses pancartes amb el lema del servei Estima i Sigues com Vulguis

Aquestes iniciatives, pretenen mostrar què és la diversitat afectivo-sexual, quins són els fets que es reivindiquen el 28 de juny i que representen els colors de la bandera. En aquest sentit, la voluntat és portar a terme accions positives que despertin interès, generin pedagogia i la eliminació d’estereotips que parteixen generalment de la desconeixença.  

El mateix divendres també es va penjar la bandera LGTBI al Consell Comarcal i l’equip de treballadors, en la seva totalitat, se sumaven a la iniciativa de posar-se una polsera per donar veu a valors com el respecte, la diversitat i la igualtat. L’equip tècnic de l’àrea ha posat de manifest la necessària implicació dels treballadors per endegar polítiques públiques en matèria d’igualtat que siguin fruit del treball comú. 

Precisament des de l’àrea es treballa per a garantir que els drets de les persones del col·lectiu no es vulnerin, prestant un servei de qualitat, pròxim a la ciutadania i integral que dona resposta a les necessitats que puguin tenir.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació