Diumenge, 28 d'abril de 2024
Dis la teva!

Els alumnes d’Isona estudiem els dinosaures

Notícia redactada pels alumnes de l’Escola AESO que resumeix la tasca feta durant el projecte 'Apadrinem el nostre patrimoni'

Redacció 28 de juny de 2019 a les 12:20
Alumnes de l’escola d’Isona estudiant els dinosaures | Escola AESO
Els alumnes de l’Escola AESO d’Isona hem estat fent un projecte dels dinosaures i dels fòssils d’Isona i de la Conca Dellà durant els darrers tres anys. L’Escola AESO participa en el programa Apadrinem el nostre patrimoni. Els alumnes hem escollit aquest projecte perquè a Isona i als seus voltants hi ha moltes de restes de dinosaures que van viure aquí fa milers d'anys.

Per fer aquest projecte hem fet moltes activitats. Vam anar al jaciment de la Posa i al d’Orcau. També vam visitar el museu d’Isona que és molt interessant. Vam fer tallers a l’escola, presentacions amb Powerpoint i també vam presentar una obra de teatre. Al final vam fer una exposició al passadís de l’escola dels dinosaures que vivien a Isona on vam aprendre moltes coses de cada dinosaure. 

A nosaltres ens ha agradat molt investigar els dinosaures que van viure a Isona. Hem après coses noves i ens hem divertit. Els alumnes d’Isona us aconsellem visitar les petjades i els ous de dinosaure de la zona i visitar el museu d’Isona on hi ha un coll de titanosaure i moltes coses interessants.

Notícia redactada pels alumnes de l’Escola AESO d’Isona
 

Com participar al Dis la teva?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació