Dimecres, 24 d'abril de 2024
homenatge

Tremp homenatja els bombers que van perdre la vida a Horta de Sant Joan

Descobreixen una placa al carrer Conca de Tremp, al costat del parc de Bombers, el mateix dia que s’inaugura una exposició sobre el fatal incendi

Redacció 12 de juny de 2019 a les 10:52
Acte de descoberta de la placa, situada al costat del parc de Bombers de Tremp | Horta 10
El Casal Cultural de Tremp va acollir el passat divendres la presentació de l’exposició Memòries incandescents, que el metge i artista tarragoní Josep Serra ha pintat per al fons artístic Art&Fire de la Fundació Pau Costa. Aquesta és una acció promoguda per la plataforma Horta 10, per tal de commemorar i recordar els cinc bombers que van perdre la vida, ara fa deu anys, a l’incendi d’Horta de Sant Joan.

La Fundació Pau Costa és una entitat sense ànim de lucre enfocada a la prevenció i gestió de focs i grans emergències que treballa per connectar investigadors, serveis d’emergència i societat civil. L’exposició Memòries incandescents es pot visitar fins el dia 25 de juny al mateix Casal Cultural de Tremp.

Un cop presentada la mostra, va tenir lloc l’acte de descoberta d’una placa commemorativa al carrer Conca de Tremp, al costat del parc de Bombers de Tremp, en homenatge i record al Jaume, el Ramon, el Jordi, el David i el Pau.
 

Imatge de la placa descoberta a Tremp. Foto: Horta 10

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació