Dimarts, 23 d'abril de 2024
socis

Sorteig juny: visita per a dos persones amb tast de vins al celler Castell d’Encús!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de juny | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 10 de juny de 2019 a les 11:36
El celler Castell d’Encús està situat en un enclavament privilegiat | Castell d'Encús
Estem a les portes de l’estiu i això sempre és una bona oportunitat per visitar espais d'alt interès i atractiu. Alguns d’aquests indrets a casa nostra són els cellers i les bodegues i, per aquest motiu, aquest mes de juny oferim a tots els nostres socis i sòcies d'aconseguir una visita guiada per a dos persones al celler Castell d’Encús amb un tast de vins inclòs. La visita serà de 3 hores, de les 11h a les 14h, i es realitzarà un dissabte del mes de juliol.

Entraran en el sorteig, com sempre, tots aquells socis i sòcies de Pallars Digital que s'hagin registrat abans del dia 20 de juny. Serà al voltant del mateix dia 20 quan sortejarem entre tots els associats aquest circuit. Molta sort!

Castell d'Encús

L’origen de Castell d'Encus es degut a l’impacte que va tenir el lloc sobre Raül Bobet, l’any 2001, quan cercava terrenys que poguessin minvar els efectes a la vinya del canvi climàtic. L’elevació de la finca (a uns 850-1.000 metres, al terme de Talarn) en una àrea de bona exposició solar i vorejada d’una important massa boscosa juntament amb una vessant històrica que compta amb una ermita i antics trulls de fermentació de raïm picats a la pedra pels monjos hospitalers (s.XII), fan del lloc un entorn privilegiat i màgic.
 

Raül Bobet, en un dels cups de pedra del celler. Foto: Castell d'Encús


El celler, que ven els seus productes d’una excel·lent qualitat arreu del món, ha estat el primer en utilitzar en tots els seus processos la transferència calor fred de l’energia geotèrmica en un esforç per minvar la despesa energètica i per tant l’impacte mediambiental. El celler també ha estat dissenyat a fi de que funcioni per gravetat en tots els seus processos, i compta amb la tecnologia enològica més avançada.

Col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació