Divendres, 10 de maig de 2024
municipals 2019

Junts per Catalunya presenta les seves candidatures al Pallars Sobirà

La foto de família dóna el tret de sortida a unes eleccions que la formació nacionalista preveu molt disputades

Redacció 14 de maig de 2019 a les 09:25
Foto de família de Junts per Catalunya al Pallars Sobirà | JxCat
Junts per Catalunya al Pallars Sobirà ha presentat les candidatures que concorreran a les eleccions municipals del proper 26 de maig. De totes elles, opten a la reelecció fins a nou alcaldes. Ells són Josep Maria Lladós (Alins), Laura Arraut (Alt Àneu), Josep Maria Sebastia (Espot), Joel Orteu (Esterri de Cardós), Josep Cervós (La Guingueta d’Àneu), Salvador Tomàs (Lladorre), Gerard Sabarich (Rialp) ,Llorenç Sanchez (Vall Cardós) i Santi Isús (Farrera).

A la resta de municipis, la formació entoma el repte d’assolir les alcaldies "amb molt bones perspectives”, com a la capital de la comarca, on la diputada al Parlament de Catalunya Imma Gallardo ha aconseguit fer el que han definit com una “llista transversal amb molt de potencial”. La formació també destaca el fet d’haver aconseguit articular un seguit de llistes a un bon nombre d’Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) i en municipis “de pes” com Esterri d’Àneu o Llavorsí.

Junts per Catalunya afronta aquestes eleccions al Pallars Sobirà “amb molts ànims” i “amb molta responsabilitat” perquè, segons afirmen, està en joc “el futur de la comarca i dels seus habitants”. Són precisament les persones i el seu benestar l'eix principal sobre el que més incidiran els candidats en els seus programes. Per la formació, “és el moment de fer protagonistes a les persones, treballar per a elles i construir entre tots un millor futur”.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Pallars Sobirà: noms i cognoms, partits, sigles i municipis
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació