Divendres, 26 d'abril de 2024
aus

La Diputació promociona l’ornitologia del Pallars Jussà al mercat francès

El Patronat de Turisme coordina el viatge d'un principal “influencer" a França per elaborar reportatges sobre la riquesa ornitològica de la comarca

Redacció 10 de maig de 2019 a les 11:39
Voltors a la Reserva Nacional de Caça de Boumort | CCPJ
La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, està coordinant aquesta setmana la visita d'un bloguer francès per a la promoció de l'ornitologia del Pirineu i les Terres de Lleida al mercat francès en un viatge professional organitzat amb el Centre de Promoció Turística de l'Agència Catalana de Turisme a França. Els punts de guaita per fer el treball previst estan situats principalment en municipis de les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà.

Es tracta del viatge del bloguer francès Grégory Rohart, principal influencer a França en termes d'activitats d'outdoor i gestor d'un blog amb un marcat vessant ornitològic. La seva estada a les comarques de Lleida es va iniciar el passat dilluns, 6 de maig, i es perllongarà fins al dissabte dia 11 amb allotjament a Montsonís (la Noguera).

Rohart preveu fotografiar diferents espècies, donada la riquesa ornitològica que ofereixen les comarques de Lleida. De les 8.600 espècies d'ocells conegudes arreu del món, a Catalunya n'hi ha presents unes 400, de les quals el 90% es poden observar al llarg de tot l'any a les comarques lleidatanes, algunes de manera exclusiva com ara el sisó, la perdiu blanca i el trencalòs, entre d'altres.

L'objectiu del viatge és produir diversos reportatges per al seu blog i, alhora, fer una prospecció per organitzar per al 2020 un viatge fotogràfic especialitzat en aus rapinyaires amb l'agència francesa especialitzada Worldway Photo, amb la qual el fotògraf col·labora habitualment.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació