Dijous, 25 d'abril de 2024
socis

Sorteig maig: circuit al bosc vertical Pirineus Parc Aventura de la Guingueta!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de maig | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 8 de maig de 2019 a les 17:04
El Pirineus Parc Aventura és el primer bosc vertical del Pallars | Pirineus Parc Aventura
Aquest mes de maig, amb l’arribada del bon temps, us oferim una proposta idònia per gaudir-la amb tota la família, doncs donem la possibilitat a tots els nostres socis i sòcies d'aconseguir un circuit de tirolines i bosc vertical per a una persona al Pirineus Parc Aventura de la Guingueta d’Àneu. El guanyador/a podrà escollir el nivell de la tirolina i, a més, tindrà accés a la platja natural i al circuit botànic.

Entraran en el sorteig, com sempre, tots aquells socis i sòcies de Pallars Digital que s'hagin registrat abans del dia 20 de maig. Serà al voltant del mateix dia 20 quan sortejarem entre tots els associats aquest circuit. Molta sort!

El primer bosc vertical del Pallars

Pirineus Parc Aventura és el primer bosc vertical del Pallars. Es troba en un paratge natural inigualable, al cor de les Valls d’Àneu, a la vora de l’embassament de la Torrassa. Rodejat d’aigua i natura, és un espai de diversió per a grans i petits que ofereix més de 90 activitats repartides en cinc circuits de diferents nivells. Hi trobaràs més de 500 metres de tirolines, salts al buit, lianes, passarel∙les, ponts, túnels, skate, slackline, salts de Tarzan, estreps, gronxadors...
 

Al Pirineus Parc Aventura també es pot practicar la tirolina. Foto: Pirineus Parc Aventura


Ideal per passar un dia d’activitats i diversió en família, amb amics, companys de feina, grups d’escoles, casals, colònies... i per celebrar aniversaris, comiats de solters, esdeveniments d’empresa o qualsevol altre tipus de festa o celebració.

Col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació