Dijous, 25 d'abril de 2024
ciclisme

La marxa cicloturista «La Pallaresa» arriba aquest dissabte amb tres nous recorreguts

Les noves rutes proposades canvien l'orientació dels traçats anteriors, proposant tres recorreguts pel Pallars

Redacció 3 de maig de 2019 a les 11:07
Enguany participaran unes 300 persones a la prova | UC Tremp
La Unió Ciclista Tremp ja ho té tot a punt per a una nova edició de la marxa cicloturista La Pallaresa. La prova, que comptarà amb poc més de 300 ciclistes, tindrà lloc aquest dissabte estrenant tres nous recorreguts de 161, 117 i 71 quilòmetres, tots ells amb interessants atractius paisatgístics, i amb sortida i arribada a Tremp. 

Les noves rutes proposades canvien l'orientació dels traçats anteriors, proposant tres rutes en sentit sud-nord en la seva primera part i baixant per la vall, paral·lels al riu Noguera Pallaresa, a la segona meitat del recorregut. La sortida de la prova serà a les 8h del matí des del pavelló del Casal de Tremp.

El llarg plantejarà un important repte als participants millor preparats, que hauran de superar gairebé 3.000 metres de desnivell positiu passant per Rialp, Port de Llessui, Coll d'Enviny, Montcortès i la Vall Fosca. Aquest recorregut compta amb quatre importants ascensions a la part central, entre el quilòmetre 40 i el 130. Per compensar tant d'esforç, els últims 30 quilòmetres del recorreguts són pràcticament de baixada.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació