Dijous, 25 d'abril de 2024
creu de sant jordi

Josep González, distingit amb la Creu de Sant Jordi

El president de PIMEC i de Pallars Actiu, fill de Llimiana, rebrà aquest reconeixement que atorga el Govern de la Generalitat de Catalunya

Redacció 3 de maig de 2019 a les 09:29
El president de Pimec, Josep González, en imatge d'arxiu | ACN
La Generalitat de Catalunya ha decidit concedir al president de PIMEC, Josep González, la Creu de Sant Jordi 2019, que el Govern atorga cada any a diferents personalitats i entitats pels seus mèrits i serveis a Catalunya. González, amb arrels a Llimiana, és també el president de Pallars Actiu, la societat de foment del Pallars.

El pallarès rebrà aquest guardó “per la seva contribució a l'enfortiment del teixit empresarial català”. La Generalitat agraeix així el seu lideratge, que ha influït significativament en la millora de la competitivitat, el creixement i la internacionalització del país. Es tracta d'un reconeixement a la seva tasca com a president de la patronal PIMEC, ja que ha representat i defensat amb gran implicació els interessos de les petites i mitjanes empreses i dels autònoms i les autònomes de Catalunya.

Josep González s'ha mostrat molt agraït i satisfet per l'atorgament d'aquesta distinció per part de la Generalitat, i ha assegurat que “rebre la Creu per ajudar a enfortir el teixit de pimes i autònoms de Catalunya, és un gran honor com a president de PIMEC”.
 
La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

Jordi Creus, Ferran Rella, Carles Canut o Llorenç Sànchez són alguns dels pallaresos que ja han rebut aquesta distinció, així com el Consell Cultural de les Valls d'Àneu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació