El Girona s’adjudica el primer Torneig Miki Roqué de futbol base

Organitzat per l’Escola de Futbol Tremp, ha comptat amb vuit equips procedents d’arreu de Catalunya

Redacció 24 d'abril de 2019 a les 10:07
Els benjamins del Girona van ser els campions | EF Tremp
L’Escola de Futbol Tremp ha tancat amb èxit la primera edició del Torneig Miki Roqué-ciutat de Tremp de futbol base, en què hi han participat un total de vuit equips en categoria benjamí. El campionat va tenir lloc el passat divendres a les noves instal·lacions del camp de futbol Pedrasanta, i va reunir a la capital del Jussà un centenar de nens i nenes procedents de set clubs d’arreu de Catalunya.

Els clubs participants van ser l’Escola de Futbol Tremp, que va aportar dos equips al torneig, el Girona FC, l’EF Cervera, el FIF Lleida, l’EF Rialp, l’EF Bordeta i l’EF Artesa de Segre. El guanyador del torneig va ser el Girona, de categoria Preferent, que es va imposar a la final per 0 gols a 5 a l’EF Tremp A, que competeix a Primera Divisió.

L’EF Tremp ha destacat el bon funcionament del campionat, així com la presència a l’entrega de premis de familiars, amics i excompanys d’equip de Miki Roqué, futbolista trempolí que va perdre la vida el juny del 2012 amb només 23 anys.