Dissabte, 20 d'abril de 2024
doctor music festival

Doctor Music atribueix a una «exagerada interpretació normativa» la seva marxa del Pallars

La promotora reconeix que “sembla difícil” que el festival es pugui celebrar a Escalarre el proper estiu

Jordi Ubach Llorens 27 de març de 2019 a les 09:07
Neo Sala, a la 29a Trobada Empresarial del Pirineu, en imatge d'arxiu | ACN
Doctor Music s’ha manifestat aquest dimecres, a través d’un comunicat, en relació a les informacions del trasllat del festival d’Esclarre a Montmeló avançades ahir a la nit per TV3. La promotora de concerts ha atribuït la marxa del festival a una “exagerada interpretació normativa dels riscos teòrics d’inundació” en una vall, diuen, “que no s'ha inundat mai a l’estiu, almenys des que es conserven dades”, un fet que es tradueix, segons asseguren, “en uns nivells d'exigència molt per sobre del que és habitual”.

Aquest fet, segons Doctor Music, els ha obligat a considerar ubicacions alternatives “per garantir el compliment dels nombrosos compromisos artístics adquirits” i alhora “satisfer les expectatives creades pels seguidors del festival”. En el mateix comunicat, si bé s’assegura que Montmeló és una d’aquestes possibles ubicacions per la seva “excel·lent localització que asseguraria les necessitats i les garanties que requereix l'esdeveniment”, neguen cap acord signat per traslladar el festival. No obstant, Doctor Music reconeix que “sembla difícil” que el festival es pugui celebrar a Escalarre el proper estiu.

La promotora ha confirmat que el festival, sigui quina sigui la seva ubicació definitiva, se celebrarà a les mateixes dates i “mantindrà el seu nivell de qualitat”, amb el mateix nombre d'escenaris i amb tots els artistes confirmats fins a la data.

Agraïment a les plataformes de suport al festival

Per últim i mitjançant el mateix comunicat, Doctor Music ha volgut agrair a tots els grups de suport al festival que han sorgit aquests últims dies a les comarques del Pallars, ja que asseguren que, “igual que ells, el nostre desig sempre ha estat que el festival torni a celebrar-se a Escalarre”.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació