Divendres, 26 d'abril de 2024
noguera pallaresa

​Voluntaris retiren una tona de brossa i ferralla de la Noguera Pallaresa

Es tracta d'una activitat que s'organitza cada temporada per millorar l'entorn i la seguretat en la pràctica del ràfting o el piragüisme

Redacció 13 de març de 2019 a les 09:40
Voluntaris que han participat a la neteja del riu Noguera Pallaresa | ACN
L'Associació Doctor X i l'Associació Esportiva Pallars han organitzat, aquest dimarts, una jornada de neteja del riu Noguera Pallaresa, en el tram que va de Llavorsí fins a Sort. Es tracta d'una activitat que s'organitza cada temporada per tenir un entorn cuidat i net, però també per temes de seguretat, de cara a les persones que practiquen esports d'aventura d'aigua com el piragüisme o el ràfting.

En cadascuna de les campanyes, com la d’aquest any, s’extreu al voltant d’una tona de ferralla i brossa. Els voluntaris s'han repartit en equips i han rastrejat les vores del riu. Amb bosses d'escombraries han retirat tots els plàstics, ampolles o llaunes que han localitzat i amb l'ajut de dues barques de ràfting han accedit a les zones més complicades.

En total han participat en aquesta activitat una cinquantena de voluntaris i han demanat més implicació de tots els usuaris del riu per mantenir-lo net i cuidat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació