Divendres, 19 d'abril de 2024

Pallars Digital s'adhereix a la vaga feminista del 8-M

Els treballadors del diari han decidit secundar l'aturada: això motivarà canvis en els continguts durant la jornada d'aquest divendres

Redacció 7 de març de 2019 a les 18:06
Cartell sobre la vaga del 8-M | Adrià Costa
Aquest divendres, 8 de març, Catalunya secundarà la vaga feminista, que aspira a tenir el mateix impacte que la convocatòria de l'any passat. L'aturada serà un altaveu de denúncia de la violència masclista, així com de la situació de desigualtats que encara es manifesta en la nostra societat, des de la falta d'equiparació salarial fins a la presència insuficient de dones als càrrecs de responsabilitat. Pallars Digital no és aliena a aquesta situació i se sumarà a la vaga.

Això tindrà implicacions en els continguts de la capçalera, que no vol ser aliena a la protesta que es visualitzarà aquest divendres. Des d'aquest dijous a la mitjanit fins al final de la jornada de divendres, el diari reduirà la seva activitat i es concentrarà en la informació vinculada al 8-M.

Durant la jornada de vaga us explicarem de forma diligent el que passi a les manifestacions a través del minut a minut. Per explicar els motius i l'abast del 8-M amb tota la magnitud i profunditat possibles, Nació Digital ja ha difós durant tota la setmana articles -en tots els formats- vinculats a les qüestions nuclears de la reivindicació feminista.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació