Dimarts, 23 d'abril de 2024
rialp matxicots

La 10a Rialp Matxicots comença a caminar amb l'obertura d'inscripcions

Els corredors podran triar entre la Extrem, la Marató, la Mitja i la Caminada en un cap de setmana ple de novetats

Redacció 4 de març de 2019 a les 10:31
La 10a Matxicots ja ha obert inscripcions | Matxicots
Any rere any, el Pallars Sobirà ha vibrat amb molta força durant un cap de setmana de pura alta muntanya, amb motiu de la Rialp Matxicots. Aquest 14 i 15 de setembre la comarca tornarà a unir forces per oferir als atletes una bona experiència en la que serà la 10a edició de la competició.

La cursa torna als seus orígens i oferirà de nou la distància Extrem de 84 quilòmetres i 6.800 metres de desnivell positiu (m+), amb sortida a les 12 de la nit i pujades de vertigen al Pic de l'Orri, Montsent de Pallars i Picardes, entre altres. Per emocions fortes, les que arribaran també de la mà de la Marató, que no s'ha volgut quedar enrere i també incrementa la seva dificultat. Seran 48 quilòmetres i 4.200 m+ amb tres cims de més de 2.800 metres i vistes úniques de la comarca.

La Mitja, tot un èxit de participació des del seu naixement, també tindrà alguna novetat, amb 24 quilòmetres i 700 m+ que permet gaudir de la festa de forma més tranquil·la. Ara, amb les inscripcions llestes per obrir-se el pròxim 1 de març, ja només queda engegar el compte enrere per a una edició tan especial.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació