Divendres, 19 d'abril de 2024
joves

Es constitueix el primer Consell de joves del Pallars Jussà

Més d’una cinquantena de joves de diferents pobles de la comarca han participat de forma activa en la iniciativa

Redacció 18 de febrer de 2019 a les 12:07
La trobada va reunir una cinquantena de joves | CCPJ
Més d’una cinquantena de joves del Pallars Jussà van participar divendres en una trobada convocada per l'Oficina Jove del Consell Comarcal en la que es va constituir el primer Consell de joves de la comarca. Durant la jornada es van proposar accions amb valor territorial sobre l’oci, la cultura i l’esport; comunicacions; formació i treball; o participació i associacionisme,  mitjançant dinàmiques que es van dur a terme a través d’aplicatius mòbils. 

Amb aquesta trobada s’ha aconseguit crear un òrgan participatiu on els joves puguin expressar les seves opinions i, així, millorar la seva qualitat de vida a la comarca tractant temes que els afecten en el seu dia a dia. Alhora, s’ha buscat enfortir la comarca com un entorn amb noves oportunitats i gran potencial per a desenvolupar el propi projecte de vida. 

En aquest sentit, la consellera de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Maria Pilar Cases, considera que “tenim l’objectiu de promoure l’arrelament dels joves al nostre territori i qui millor que sigui el propi jovent qui ens ajudi a crear les condicions idònies perquè això sigui possible”.

Aquesta iniciativa  va sorgir de  la necessitat per part de l’Oficina Jove de conèixer les opinions del jovent sobre els diferents projectes que desenvolupen actualment, però també saber cap a on han de dirigir futures accions perquè aquestes responguin realment a les seves inquietuds. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació