Divendres, 19 d'abril de 2024
música

S’obre el concurs per dissenyar el cartell i la imatge del FeMAP 2019

El premi serà de 2.000 euros i el termini per presentar les propostes el 25 de gener

Redacció 16 de gener de 2019 a les 12:06
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha convocat, per sisè any consecutiu, el concurs de cartells a través del seu web per escollir la que serà la imatge de la seva novena edició. El FeMAP pretén, d’aquesta manera, estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs i fomentar la difusió de la seva obra. El públic, doncs, podrà participar online mitjançant la votació dels seus favorits.
  
Com cada any, només hi poden participar creadors dels municipis que formen part del festival, que enguany són: Alàs i Cerc, Alp, Avià, Bagà, Berga, Bossòst, Camprodon, Estamariu, Fontanals, Guàrdia de Noguera, Lladorre, Llanars, Llavorsí, Llívia, Organyà, la Pobla de Segur, Pesillà de la Ribera, Puigcerdà, Riner, Ripoll, Salàs de Pallars, Sant Joan de les Abadesses, la Seu d’Urgell, Sort, la Torre de Capdella, Tremp, Vall de Boí, Vilaller, els quatre municipis de les Valls d’Àneu i per últim, qualsevol de les parròquies d’Andorra.

El concurs tindrà dues fases: a la primera s’escolliran sis propostes finalistes, dos per votació popular al web del FeMAP i quatre per decisió d’un comitè tècnic format per l’Associació FeMAP i representants dels municipis participants a l’edició 2019. A la fase final un jurat d’especialistes decidirà el cartell guanyador, tenint en compte criteris d'originalitat, composició, impacte visual, la claredat del missatge i ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i la seva iconografia.

El premi serà de 2.000 euros, mentre que els finalistes obtindran un passi per a dos persones per a tots els concerts del FeMAP 2019 i un exemplar del CD del festival. El termini per presentar les propostes serà el 25 de gener i els resultats del jurat apareixeran a partir del 7 de febrer. En la darrera edició del concurs es va rebre diferents propostes d’artistes pirinencs, i l’escollida guanyadora va ser el cartell Ermita Musical de l’artista de Puigcerdà, Albert Mosquera.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació