Dijous, 25 d'abril de 2024
maldaltura

La 6a edició del Maldaltura se celebrarà al març

Els organitzadors aposten per un canvi de format que vol fer gaudir al públic d'una manera més intensa en ple període hivernal

Redacció 11 de gener de 2019 a les 11:49
El Maldaltura canvia l’estiu per l'hivern | Maldaltura
El festival de música de Llessui, el Maldaltura, canvia de dates aquest 2019 i se celebrarà en ple hivern, durant el mes de març, concretament els dies 8 i 9. Així ho han anunciat els promotors de la iniciativa, que fins al moment s'havia fet al juliol. Amb el canvi de dates, els organitzadors proposen un nou format on el públic podrà gaudir de la programació d’una manera encara més intensa i propera.

De moment ja hi ha un avanç del cartell, amb les confirmacions de La Estrella de David, Mujeres i Miquel Serra, i aviat es donaran a conèixer més noms. D'aquesta manera, es vol acostar a Llessui i al Pallars Sobirà una proposta musical de qualitat i oferir una experiència singular a tot el públic assistent.

Les entrades es poden adquirir de forma online, per poder pagar les bandes, allotjaments, dietes, seguretat i tècnics de so de la iniciativa. I és que es tracta d'un festival no professional i sense ànim de lucre que es dona enmig de les muntanyes del Pallars, a 1.400 metres, promogut per l'Associació Cultural Maldaltura, amb el suport d'Estrella Damm, l'Ajuntament de Sort i la Diputació de Lleida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació