Dissabte, 20 d'abril de 2024
pallarsactiu

Pallars Actiu incorpora a Carles Isús al Consell d'Administració

El President del Consell Comarcal del Pallars Sobirà entra a formar part de l'òrgan administratiu, ja que la comarca que representa també es troba dins del seu àmbit d'actuació

Redacció 18 de desembre de 2018 a les 09:15
Últim Consell d'Administració de l'any | Pallars Actiu
Pallars Actiu, que aplega un total de 96 socis públics i privats de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà, va celebrar el passat dijous el seu darrer Consell d’Administració de l’any, on va incorporar al president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, en aquest òrgan administratiu. I és que Pallars Actiu ha ampliat el seu àmbit d'actuació en aquesta comarca tal com vam publicar a Pallars Digital aquest setembre.

En un altre punt destacat de l'ordre del dia, va ser la revisió de sòls no sostenibles de l’Alt Pirineu que està elaborant el Departament de Territori i Sostenibilitat en el marc del Pla Director Urbanístic. En aquest sentit, Pallars Actiu va acordar donar tot el suport als ajuntaments afectats i sumar-se a la sol·licitud que han realitzat al Departament, demanant una moratòria en la seva aplicació per poder treballar més a fons el projecte i donar una solució satisfactòria als veïns en particular i al territori en general.

Cal recordar que Pallars Actiu és una entitat que té com a objectiu influir, promocionar i desenvolupar els interessos econòmics del Pallars, potenciant les empreses establertes i l’emprenedoria amb el foment d’inversions i projectes que generin la creació de llocs de treball en benefici i projecció de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació