Dimarts, 21 de maig de 2024
poliesportiu

La Salle Manresa B supera al Juncar el Guaja Aventuras Tremp (49-58)

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala perd de manera clara a la pista del Sicoris Club (7-1)

Redacció 17 de desembre de 2018 a les 10:49
El Tremp de bàsquet va perdre contra un rival directe | Jordi Ubach
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet va tornar a perdre a casa, en aquesta ocasió contra la Salle Manresa B. L’equip, que presentava tres baixes importants, va ser superat per un rival directe, que l’ha empatat a la classificació. La igualtat va ser la tònica general del partit, almenys durant els tres primers quarts.

Els del Bages, però, van aconseguir escapar-se en el marcador en els últims 10 minuts, posant-se fins a 12 punts per davant, gràcies en part a l’encert exterior que van mostrar en aquest període. La mala defensa i la precipitació dels pallaresos en atac no van ajudar a contrarestar l’embranzida dels visitants.

Els trempolins sumen així la sisena derrota de la temporada i amb quatre triomfs són ara els vuitens classificats. L’equip ja no competeix fins el dia 13 de gener degut a l’aturada de la competició per les festes de Nadal. El Tremp jugarà a la pista del Mollerussa B.

A la Territorial B, per un altre costat, el CB Sort va perdre de manera clara a la pista de l’Almacelles B (78-42). Els del Pallars Sobirà són 10ens amb 2 triomfs i 10 derrotes. El proper dia 12 de gener l’equip rep el líder Vallfogona.

El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala perd a Sicoris (7-1)

Derrota contundent del CFS Tremp a la pista del Sicoris Club. Els de la capital del Segrià ja dominaven per 3 gols a 0 al minut 4 de partit, resultat amb el que s’arribava al descans. Com en el primer temps, només començar la segona meitat els locals van eixamplar la diferència amb tres gols més en quatre minuts. Rocafort va fer el gol de l’honor pallarès al 35’ abans que el Sicoris anotés el 7-1 definitiu a quatre minuts pel final.

El Guaja Aventuras Tremp baixa fins la 9a plaça amb 10 punts. El proper cap de setmana l’equip rep el Térmens al pavelló del Juncar.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5