Divendres, 26 d'abril de 2024
òmnium pallars

Aquest diumenge «El Pallars Canta»

La cantada popular, que es fa a Tremp en el marc de La Marató de TV3, compta amb un autocar gratuït que sortirà d'Esterri d'Àneu per facilitar el desplaçament de tots els pallaresos

Redacció 14 de desembre de 2018 a les 10:54
L'acte es fa possible amb la participació de les dues corals del Pallars | Òmnium Pallars
Aquest proper diumenge se celebrarà la segona edició de la cantada popular El Pallars Canta. Serà a l'Espai Cultural la Lira de Tremp, a les 12h. Es tracta d'una actuació organitzada per Òmnium Cultural del Pallars on s’interpretaran cançons catalanes actuals com Tornarem de Lax’n’Busto, El meu país petit i L’Estaca de Lluis Llach, així com altres de tradicionals com El cant de la Senyera o l’himne de Catalunya, Els Segadors.

Aquest acte serà possible gràcies a la implicació de cantants de les corals dels dos Pallars, el Sobirà i el Jussà. En acabar, l'activitat es traslladarà al Casal cultural de Tremp per fer un vermut solidari amb La Marató. De fet, aquest cap de setmana s'han programat un grapat d'activitats solidàries arreu del Pallars, per sumar esforços i recaptar diners per la lluita contra el càncer.

Per facilitar el desplaçament de la gent de la comarca a l'acte, s'ha organitzat un autocar gratuït que sortirà d’Esterri d’Àneu a les 9:30h, passarà per Llavorsí a les 9:50h, arribarà a Rialp a les 10:10h, creuarà per Sort a les 10:15h i finalitzarà el trajecte a Tremp a les 11h.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació