Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

El Cinquè Llac és finalista d'uns premis internacionals de turisme

El projecte també ha rebut el reconeixement "One to watch" com a iniciativa a tenir en compte

Redacció 9 de novembre de 2018 a les 09:47
El Cinquè Llac a Londres | Consell Comarcal del Pallars Jussà
La proposta de vacances de turisme responsable El Cinquè Llac ha estat finalista als prestigiosos premis de turisme responsable World Responsible Tourism Awards, que s’entreguen en el marc de la fira de turisme World Travel Market de Londres, on ha competit amb altres amb iniciatives internacionals provinents de països com Sudàfrica, Estats Units o Índia.

A part de ser finalista, el Cinquè Llac ha rebut la menció especial One to watch (iniciativa a tenir en compte) dins la categoria de Millor contribució a l’economia local. "Continuarem treballant per fer un territori més feliç", han compartit els promotors del projecte a les seves xarxes socials. A més, cal destacar que aquests dies el Patronat de Turisme de Lleida ha estat present en aquesta fira internacional celebrada a Londres per presentar l'oferta turística del Pirineu i terres de Lleida.

Aliances publicoprivades

L’evolució positiva del turisme els darrers anys al Pallars Jussà és fruït de la col·laboració publicoprivada que afavoreix el desenvolupament d'iniciatives singulars d'aquest tipus, que posicionen el territori com una destinació de referència en sostenibilitat.

El Cinquè Llac sorgeix de la iniciativa del sector privat i ha comptat des de la seva fase inicial amb el suport del sector públic, en especial del Consell Comarcal del Pallars Jussà, que ha assumit la inversió d’arranjament i senyalització inicial dels itineraris i hi ha col·laborat amb assessoraments i promoció turística.

De fet, el Consell Comarcal i el Servei d’Ocupació de Catalunya treballen de forma coordinada per aconseguir ser una destinació turística referent en qualitat i en sostenibilitat, tot consolidant el desenvolupament econòmic local i la creació d’ocupació al territori.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació