Dimarts, 23 d'abril de 2024
vandalisme

Apareixen zones cremades a la nova gespa del Pedrasanta de Tremp

És el tercer incident amb foc al camp de futbol en un mes i l’Ajuntament ho atribueix al vandalisme

Jordi Ubach Llorens 30 d'octubre de 2018 a les 11:22
Zona cremada de la nova gespa artificial | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp ha denunciat l’aparició de dos zones cremades a la nova gespa artificial del Pedrasanta, instal·lada recentment i estrenada fa només vuit dies. Les cremes han aparegut en un lateral del camp, molt a prop del punt de penal del terreny de joc de futbol 7. Aquest és el tercer incident amb foc al camp de futbol en un mes, un fet que el consistori atribueix al vandalisme.

La varietat de gespa artificial que hi ha instal·lada al camp no pren. No obstant això, ha quedat ben visible la marca de la gespa cremada. El regidor d’Esports, Francesc Castells, sospita que els vàndals van saltar per la zona del dipòsit d’aigua, motiu pel qual des de l’Ajuntament es planteja la possibilitat d’instal·lar-hi tanques per evitar més incidents.

Segons ha explicat Castells, l’empresa constructora ha de visitar la ciutat aquesta setmana, motiu pel qual s’aprofitarà per valorar els danys i decidir quina és la millor solució per reparar-los.

Tres focs en un mes

Aquest és el tercer incident amb foc en només un mes dins o prop del camp de futbol de Tremp, una zona adjacent al parc del Pinell molt freqüentada per la gent jove i adolescent. La instal·lació municipal va patir un primer incendi a finals del mes passat, quan uns desconeguts van calar foc en un sac d’un material de cautxú destinat a la gespa artificial. Tres dies més tard, un incendi provocat va cremar 1.200 metres quadrats d’un terreny forestal molt proper al camp de futbol.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació