Divendres, 26 d'abril de 2024
esquí

Tavascan comença la venda de forfets de temporada

Qui adquireixi un forfet abans del 18 de novembre gaudirà d’un 20% de descompte

Redacció 17 d'octubre de 2018 a les 11:22
Esquí nòrdic familiar | Estació de Tavascan
Al web de l'estació d'alta muntanya de Tavascan ja es poden adquirir els forfets de temporada d'esquí nòrdic. A les portes d'una nova temporada de neu, s'aplicarà un 20% de descompte als forfets comprats fins el 18 de novembre.

El preu de forfet per aquesta temporada és de 96 euros pels adults i de 48 euros per la modalitat infantil (fins a 12 anys). Aquest forfet nòrdic està dins l’oferta de les estacions adherides al programa Tot nòrdic, que permet que els usuaris del forfet puguin esquiar tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L’Erm, Tuixent-La Vansa i Virós-Vall Ferrera. 
 

El forfet està dins l'oferta de les estacions adherides al "Tot nòrdic". Foto: Estació de Tavascan


Aquest forfet també gaudeix d’altres bonificacions, com un forfet gratuït d'un dia a les estacions de La Molina, Núria, Vallter 2000, Espot i Portainé (alpí) i un 50% de descompte en el forfet de dia a les estacions nòrdiques del Capcir, la Rabassa (Andorra), Plateau de Beille i Chioula (França). 

Segons han informat responsables de Skipallars, pròximament sortiran a la venda els forfets de temporada de les altres estacions del Pallars, Port Ainé i Espot

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació