17 d'abril de 2024
museus

Salàs de Pallars i Esterri d’Àneu debatran sobre les exposicions temporals en els museus

En una doble jornada a les botigues-museu i l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu

Redacció 26 de setembre de 2018 a les 11:29
Una noia observa una exposició en un museu | Cedida
L’Ecomuseu de les Valls d’Àneu i les botigues-museu de Salàs de Pallars acolliran aquest dijous i divendres unes jornades formatives sobre museus i exposicions temporals. Durant els dos dies els participants intercanviaran coneixements i debatran a l’entorn d’aquest tipus de mostres i del patrimoni cultural. La primera jornada, la de demà dijous, es desenvoluparà a l’Ecomuseu d’Esterri d’Àneu i la segona, divendres, al Centre de recepció de les botigues-museu de Salàs.

Ara fa un any va tenir lloc al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí una primera jornada formativa sobre Museus i exposicions temporals, que va ser el resultat d’una primera col·laboració entre la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana i la Xarxa de Museus i Equipaments patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran, amb el compromís que el 2018 tindria lloc una segona part en el marc de l’Alt Pirineu.

Ara se celebren al Pallars les segones jornades, que serviran també per començar a establir noves línies de cooperació entre les Xarxes de museus del país i, sobretot, entre el Pirineu i la Mediterrània, dos territoris que tot i estar allunyats geogràficament, tenen molts relats a compartir. Per acabar, tant el dijous com el divendres, es visitaran els dos equipaments.
 

Consulta el programa de les jornades

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació