Divendres, 19 d'abril de 2024
Nou Nació

NacióDigital i Pallars Digital canvien de format i renoven el disseny

El diari canvia de pell amb una nova identitat visual, millor experiència d'usuari, nous llenguatges i moltes més novetats

Albert Salord Barcelona | 1 de desembre de 2022 a les 07:22
Així és el nou Nació | Nació
Aquest dijous, els i les que heu aterrat a NacióDigital i a Pallars Digital us heu emportat una gran sorpresa. El principal diari digital en català ha canviat el seu format de forma radical, i amb ell el diari de les comarques pallareses. L'aposta per noves narratives audiovisuals i sonores, el protagonisme del directe i el llançament d'una incipient família de newsletters són només algunes de les novetats. 


NacióDigital és ara Nació. Un diari pioner de la premsa digital en català en un entorn que evoluciona de forma constant. No s'entendria que les empreses i els periodistes que en formem part ens en desentenguéssim, que no ens moguéssim per explorar totes les possibilitats que, en favor de la ciutadania i del seu dret a la informació, ens donen el canal digital i les xarxes socials.

Amb lideratge renovat i ja formant part del grup editorial del seu nou editor, Marc Basté, Nació es rellança amb nou disseny i nous productes, formats i continguts, però apostant pel que sempre l'ha caracteritzat: fer periodisme, fer-lo des de la proximitat i fer-lo també des del compromís amb els valors i els principis de la nostra professió i servint la nostra comunitat


Per aquest projecte, Nació ha comptat amb la direcció d'art del periodista i dissenyador X. Lemoine, responsable del concepte gràfic d'una àmplia llista de mitjans internacionals de referència; un equip intern de les àrees de producte, disseny i nous formats; i la implicació de tota la redacció liderada per Ferran Casas. La direcció tecnològica ha estat a càrrec de José Manuel Gutiérrez, de Sobrevia.net, desenvolupadora del cor digital del diari.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació