Dimarts, 23 d'abril de 2024
Política

El subdelegat del govern espanyol a Lleida es reuneix amb alcaldes del Pallars

José Crespín ha visitat els batlles de Talarn, Salàs de Pallars i Baix Pallars

Redacció 13 de setembre de 2018 a les 11:33
José Crespín amb l'alcaldessa de Talarn | Subdelegació del govern
El subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, s’ha desplaçat aquest dimecres al Pallars Jussà i Pallars Sobirà on ha mantingut tres reunions de treball amb l’alcaldessa de Talarn i els alcaldes de Baix Pallars i Salàs de Pallars. L’objectiu d’aquestes trobades era “escoltar i prendre nota" de les necessitats dels municipis amb l’objectiu d’intentar trobar vies de solució o millora i buscar possibles línies de finançament.

Al matí, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Talarn, Inés Moré, que li ha explicat el projecte en el que està treballant el consistori per posar en valor el patrimoni històric del municipi amb la finalitat de divulgar-ne la importància en el seu desenvolupament social i econòmic. El subdelegat ha transmès a l’alcaldessa el compromís de cercar possibles vies de treball per fer possible aquest projecte.

A la tarda, Crespín s’ha reunit a l’ajuntament de Baix Pallars amb l’alcalde, Josep Maria Semino, amb qui posteriorment ha visitat la zona d’aparcament situada en paral·lel a la travessia de la N-260 al seu pas per Gerri de la Sal. Segons l’alcalde, aquesta zona necessita millores en el ferm, que es troba deteriorat. En aquest cas, el subdelegat s’ha compromès a traslladar al Ministeri de Foment la possibilitat d’arranjar aquesta zona d’aparcament per millorar les seves prestacions.

Finalment, el subdelegat s’ha reunit a l’Ajuntament de Salàs de Pallars amb l’alcalde, Francesc Borrell. En la trobada, han repassat diverses qüestions de caire municipal, així com l’interès per poder accedir als ajuts per finançar treballs de conservació de bens immobles del Patrimoni Històric nacional a través del programa de l’1,5% Cultural del Ministeri de Foment.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació