Dimecres, 24 d'abril de 2024
turisme

L’Oficina de Turisme del Jussà acull uns 300 visitants a la setmana

Els turistes provenen majoritàriament de territori català

Redacció 16 d'agost de 2018 a les 11:31
Una família visitant aquest estiu l’Epicentre | CCPJ
L’Oficina de Turisme i centre de visitants del Pallars Jussà i del Geoparc Orígens Conca de Tremp-Montsec, acull uns 300 visitants a la setmana. Segons ha informat el Consell Comarcal del Pallars Jussà, aquestes visites provenen majoritàriament de territori català. Situada a l’Epicentre de Tremp, l’Oficina de Turisme del Jussà suposa un aparador d’entrada a l’univers pallarès que ofereix una oferta variada de propostes turístiques, culturals i naturals centrades en la valorització del patrimoni de la comarca.

Des de l’Epicentre, espai des d’on es presta el servei turístic, els visitants tenen l’oportunitat d’iniciar la seva experiència a través d'un petit tast del patrimoni cultural amb audiovisuals, espais interactius i interpretatius, exposicions, tallers, entre altres. 

Una quarantena de visitants tornen cada dia als orígens per gaudir d’espais reconeguts a través de les visites guiades al Castell de Mur; indrets únics com les botigues-museu de Salàs; les petjades del passat al Museu de la Conca Dellà i el Parc Cretaci a Isona; els paisatges amb el telefèric de la Vall Fosca; les rutes sota les estrelles per Mont-rebei; el centre d’interpretació del Casal dels Voltors; racons del Tren dels Llacs; el patrimoni paleontològic i en definitiva, indrets amb història construïts al llarg del temps i amb essència pròpia.

El Jussà, a l’estiu, és també símbol de festes majors, espais per a compartir, gaudir i viure l’acolliment de la seva gent. Un entorn envoltat de natura, història i, sobretot, compromès amb el turisme sostenible.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació