Dimecres, 24 d'abril de 2024
lo quiosc

Arrenca la tercera edició del Talarn Music Experience

El festival proposa tres nits de bona música de la mà de Mishima, Gossos , Maria Arnal i Marcel Bagés

Redacció 27 de juliol de 2018 a les 09:09
Mikel Erentxun, en la primera edició del Talarn Music Experience | Jordi Peró
Música i gastronomia tornaran a combinar aquest cap de setmana a Lo Quiosc en la tercera edició del Talarn Music Experience. Mishima, Gossos i Maria Arnal i Marcel Bargés seran els encarregats de posar-hi la música. 

Mishima serà l'encarregat, aquesta nit, d'encetar el festival. La banda barcelonina liderada per David Carabén presentarà les cançons del seu darrer disc, Ara i res. Un treball que, segons els crítics, sona més descregut i alhora més romàntic. A continuació, arribarà el torn de Miqui Puig. Puig és cantant i dj des dels 80. Es va donar a conèixer al capdavant del grup Los Sencillos amb els quals va publicar sis discos, per continuar després la seva carrera en solitari.

Serà demà quan puguin dalt de l'escenari de Lo Quiosc el mític grup de Manresa Gossos. Enrere queda el seu primer disc, amb el mateix nom, publicat l'any 1993, però l'energia no s'acaba i a Talarn tocaran les cançons de Zenit, el seu últim treball. El dj Luca Feller tancarà la nit. 

La parella musical del moment, Maria Arnal i Marcel Bagés, i Miguelito Superstar són les propostes per diumenge. La dolça veu d'Arnal, acompanyada de la guitarra de Bagés, reinventaran els temes clàssics de la música popular.

Música en directe i de qualitat al Pallars
 
El Talarn Music Experience va néixer tot just fa un dos a Lo Quiosc, un espai únic al costat del pantà de Sant Antoni,  al terme municipal de Talarn. La primera edició, celebrada del 29 al 31 de juliol de 2016 va comptar amb les actuacions d' Adrià Puntí, Blaumut, Xarim Aresté, Sanjosex i Mikel Erentxun, i va despertar un alt interès pel públic en una comarca amb escassa oferta musical de qualitat.

Joana Serrat, Joan Dausà, Bigott, Jo Jet i Maria Ribot, Ramon Mirabet i el DJ Luca Feller, van ser els artistes presents a la segona edició del Festival. 

L'objectiu de festival és dur el millor de la música actual al territori pallarès. El seus impulsors aposten per acostar al territori pallarès música de qualitat i en directe, contrarestant l'escassa oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l'oferta de festivals i concerts del territori català. Pallars Digital és un any més un dels col·laboradors del certamen. 
 

Consulta el programa del Talarn Music Experience 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació