Dijous, 25 d'abril de 2024
música

El Festival de Música de la Vila de Rialp arrenca a Lleida

El pianista Marc Heredia és l'encarregat d'inaugurar el festival amb el concert que acollirà l'Institut d'Estudis Ilerdencs

Redacció 18 de juliol de 2018 a les 11:55
El pianista Marc Heredia inaugurarà el festival de música de Rialp | Marc Heredia
Aquest dimecres arrenca la 18a edició del Festival de Música de la Vila de Rialp, i ho fa a l’Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida. El pianista Marc Heredia serà l'encarregat d'encetar el primer dels onze concerts programats per aquest estiu. La resta de concerts recuperen el seu escenari habitual: l'església parroquial de Rialp. 

Tomeu Penya, Carlos Núñez, Pedro Navarro o The Sey Sisters són alguns dels noms més destacats que pujaran a l'escenari al llarg del mes d'agost. El festival, però, s’allargarà fins a finals de setembre amb les actuacions d’Alba Atcher, Laia Casanellas o la pianista Ludovica Vincenti. 

Excepte el primer concert, el d'aquest dimecres a l'IEI, i l'últim (dimecres 26 de setembre), la resta d'actuacions són de pagament, amb unes entrades que oscil·len entre els 15 i els 22 euros.

L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, va explicar, durant la presentació del festival, que l'objectiu és "posar Rialp al mapa" i generar “un impacte econòmic a través del turisme cultural”. Un impacte que va quantificar en uns 30.000 euros més els intangibles no quantificables, amb una estimació de públic dels concerts que supera el miler d’espectadors. El pressupost del certament és d’uns 50.000 euros.
 

Consulta el calendari del 18è Festival de Música de la Vila de Rialp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació