Dimecres, 24 d'abril de 2024
psc

El PSC de la Pobla demana que es condemnin les «desqualificacions» a Josep Borrell

La moció insta el consistori a restituir la placa del passeig Josep Borrell i Fontelles i crida al respecte a tots els veïns de la Pobla

Jordi Ubach Llorens 18 de juliol de 2018 a les 09:06
Una de les pancartes que va aparèixer el mes passat a la població | Cedida
El grup del PSC a l’Ajuntament de la Pobla de Segur, que compta amb un regidor electe al municipi, ha registrat una moció en la que demana que el consistori condemni i rebutgi les “faltes de respecte” i les “desqualificacions” que han tingut lloc els darrers mesos envers el Ministre d’Afers Exteriors i Assumptes Europeus, Josep Borrell, natural de la Pobla de Segur.

La proposta, que es debatrà en el proper ple municipal, insta l’Ajuntament a restituir la placa del passeig Josep Borrell i Fontelles, arrencada fa uns mesos i encara pendent de ser reposada. Segons assegura el PSC, l’alcalde de la població, Lluís Bellera (ERC), es va comprometre en el seu moment a restituir-la. El portaveu del PSC a la Pobla, Joan Carles Boix, ha explicat que no només no s’ha restituït, sinó que “s'hi manté una altra de vexatòria cap a Josep Borrell, com ho seria cap a qualsevol altre poblatà”.

Boix ha explicat que la moció presentada pretén també la retirada de les pancartes, cartells i escrits amb atacs personals cap al ministre Borrell. El regidor insisteix en la necessitat de crear un clima de “respecte, tolerància i civisme cap a tots els veïns i veïnes del municipi”. En aquest sentit, ha dit, “és responsabilitat de l'alcalde i de l’equip de govern de l’Ajuntament que es respectin totes les opinions i creences”.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació