Dijous, 18 d'abril de 2024
PDECat

El PDECat a l'Alt Pirineu demana més pes institucional dins el partit

La delegació territorial veu bé presentar-se a les eleccions municipals amb el nom de “Junts per Catalunya"

Redacció 12 de juliol de 2018 a les 11:21
Membres del PDECat al Congrés Fundacional del juliol de 2016 | PDECat Alt Pirineu
La delegació de l’Alt Pirineu i Aran del Partit Demòcrata de Catalunya (PDECat) veu amb bons ulls presentar-se a les eleccions municipals de la primavera de l’any que ve sota la nomenclatura de Junts per Catalunya. Així ho defensarà a la primera Assemblea Nacional del PDECat, que tindrà lloc del 20 al 22 de juliol a Barcelona. 

Pel que fa a l’organització i l’equilibri territorial, la delegació territorial de l’Alt Pirineu reclama més estructura i més pes institucional dins el partit, amb la intenció de poder vehicular les peticions i necessitats dels ciutadans que representen i poder estar present en les decisions que es prenen i afecten al territori.

Durant l'Assemblea Nacional es tractaran set ponències temàtiques: ideològica, organitzativa, municipis per vertebrar un país, Catalunya i Europa, Catalunya de les persones, Catalunya un territori per viure i la Catalunya de la recerca i el coneixement.

Els textos poden rebre esmenes d’arreu del territori i a dia d’avui s’estan celebrant trobades comarcals per debatre quines modificacions es volen introduir als textos. Per debatre els textos, la delegació de l'Alt Pirineu ha estat celebrant assemblees a totes les comarques.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació