16 d'abril de 2024
Piragüisme

Després de les Copes del Món, el caiac segueix a Sort amb el Ral·li Internacional

Fins aquest dissabte se celebraran tant proves oficials com d'obertes per als aficionats

Redacció 10 de juliol de 2018 a les 12:10
Un participant a la Copa del Món de caiac de Sort | Toni Graset Photoset
Amb el record de les dos Copes del Món d'estil lliure de caiac disputades a Sort la setmana passada, el Parc de l'Aigüerola continua amb molta activitat. Arriba ara la 55a edició del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa, que combina tant un seguit de proves oficials d’eslàlom i d’estil lliure, com proves obertes que permetran a qualsevol aficionat d’aquest esport a posar-se a prova. 

La competició s'allargarà durant aquesta setmana i es clourà el 15 de juliol. Després de la prova d'obstacles d'aquest dilluns, arriba aquest dimarts la Copa Catalana de Joves Promeses d'Eslàlom, una prova federada on es preveu una alta participació de palistes. Dijous serà un dels dies més concorreguts amb l'Open de Ràfting Nocturn, una competició d'eslàlom en ràfting amb barques formades per quatre participants.

Per divendres hi ha previst l'Open d'Esquimotatge, una prova que consisteix en realitzar el màxim nombre d'esquimotatges possible en 10 segons. La tècnica de l'esquimotatge permet al palista desbolcar l'embarcació sense sortir-ne. I per últim, el cap de setmana tindrà lloc la Copa d’Espanya de Joves Promeses d’Eslàlom, una prova que, com la catalana, és federada.

La 55a edició del Ral·li Internacional està organitzat per l'Associació Esportiva Pallars i l'Ajuntament de Sort, amb l'objectiu de promocionar Sort i el riu Noguera Pallaresa com a destinació de piragüisme d'aigües braves. Els aficionats al piragüisme que vulguin participar en les proves obertes s'haurà d'inscriure al portal web de Kayak Sort
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació