Dijous, 25 d'abril de 2024
debat acadèmic

El pallarès Joan Torras participarà al Mundial de Debat Universitari

Representarà la Universitat de Barcelona en el certàmen que se celebrarà a Valparaiso, a Xile

Redacció 6 de juliol de 2018 a les 11:01
Joan Torras, a la dreta, amb els seus companys d'equip | ADUB
El pallarès Joan Torras, juntament amb Aleix Ràmia, representaran la Universitat de Barcelona al Mundial de Debat Universitari en Espanyol. El certamen tindrà lloc del 16 al 24 de juliol a la ciutat xilena de Valparaiso. 

Centenars d'universitats participaran aquest juliol al Campionat Mundial Universitari de Debat en Espanyol, d'on sortirà el millor orador i el millor equip del món. Els participants només tindran 15 minuts per preparar-se la seva intervenció. Uns temes que poden ser del tot diversos: des de conflictes internacionals com temes ètics, legals o morals. 

Joan Torras, nascut a Sort, és graduat en ADE i estudiant de Ciències Polítiques i de l'Administració. A més, té el màster en Comunicació Corporativa i Protocol. Juntament amb la resta de components del grup de la UB, Torras va guanyar a l'abril el torneig de debat organitzat per la Universitat de Màlaga. Llavors, el tema a debatre era la intervenció de la ONU a Corea del Nord per vulnerar els Drets Humans. 

El pallarès forma part de la Junta Directiva de l'Associació de Debat de la UB. És a través d'aquesta entitat que també ha realitzat la tasca d'assessorament en comunicació i formació en oratòria i debat. 


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació