Dissabte, 20 d'abril de 2024
muda

El «Muda Pirineus» emplenarà el petit poble de Burg de música i dansa

El públic podrà gaudir del concert de Marinah d'Ojos de Brujo i els balls de Mireia Puig, Gemma Peramiquel i Guillem Jiménez, entre altres

ACN 28 de juny de 2018 a les 10:25
Imatge d'una actuació de l'edició anterior | ACN
El petit poble de Burg, al Pallars Sobirà, amb poc més de 20 habitants, es transformarà i s'emplenarà de música i dansa gràcies al Festival Muda Pirineus els dies 30 de juny i 1 de juliol. Aquest any arriba a la seva quarta edició havent-se consolidat ja en un festival on tots els públics tenen cabuda incloent aquell més familiar amb nens.

Anna Rubió, de l'organització del Festival Muda, destaca el concert de Marinah d'Ojos de Brujo, que farà vibrar les muntanyes amb la seva característica fusió de flamenc amb altres estils musicals. Gemma Abrié, Sílvia Tomàs Trio, Pribiz i Dirty Brown Collective són altres grups que actuaran a Burg i tots ells acompanyats d'una peça de dansa amb Mireia Puig, Gemma Peramiquel i Guillem Jiménez. L'església, recentment rehabilitada, de Santa Maria de la Serra comptarà amb la intervenció del músic Ravid Goldschmidt. El so profund i bell del hang, la natura i la dansa en seran protagonistes.

El Festival Muda Pirineus és un esdeveniment per a tots els públics i hi haurà un maridatge amb formatges artesans i locals de Tros de Sort, La Peça d'Altron i Casa Mateu amb la cervesa artesana de la Fàbrica C13. A més, també es realitzarà un taller amb Herbes de l'Alt Pirineu, una acció artística amb l'Obrador Xisqueta o un taller de la Flor del Muda.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació