Dissabte, 20 d'abril de 2024
Cervesa artesana

Exitosa primera edició de la «Red Mountain Beer Fest» a la Pobla

Una vintena de cerveses artesanes del Pirineu han participat a la mostra aquest cap de setmana | La consellera de Justícia, Ester Capella, signa el llibre d’honor de l'Ajuntament

Redacció 18 de juny de 2018 a les 09:35
La mostra va tenir una bona afluència de públic | Justicia
Paral·lelament a la tradicional baixada de falles, els poblatans han gaudit aquest cap de setmana d’una nova proposta: el primer festival de cerveses de muntanya, batejat com a Red Mountain Beer Fest. Organitzat per la fàbrica de cervesa Ctretze Pirineus i l’Ajuntament de la Pobla de Segur, el certamen s’ha saldat amb un èxit absolut gràcies a la participació d’una vintena de cerveseries, així com dels productors gastronòmics de la comarca, que han fet les delícies dels visitants.

De fet, es van superar totes les prediccions, i dissabte al vespre ja s’havia esgotat la pràctica totalitat de les cerveses participants. També els restauradors van haver d’ampliar les racions previstes dels plats i platillos que havien preparat per complementar la degustació de les cerveses. Les propostes gastronòmiques provenien de set restaurants que formen part del col·lectiu Al teu gust, aliments del Pallars.

L’objectiu del certamen és posar en valor les microcerveseries dels Pirineus, els seus impulsors, el territori que les acull i la qualitat dels productes que elaboren. El programa ha inclòs concerts i activitats per a tots els públics. El Red Mountain Beer Fest és una iniciativa público-privada, concebuda amb la finalitat de dinamitzar el territori i de crear una plataforma des d’on visibilitzar i promocionar els productes i els productors del Pirineu.

La consellera de Justícia visita la mostra

La nova consellera de Justícia de la Generalitat, Ester Capella, ha assistit en aquesta primera edició del Red Mountain Beer Fest. Aprofitant la visita, Capella, que té arrels familiars a la Pobla de Segur, va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament acompanyat de l’alcalde del municipi, Lluís Bellera.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació