Divendres, 19 d'abril de 2024
habitatge

Acció de la PAH Pallars a la Pobla de Segur contra el fons voltor

Al Pallars hi ha unes sis famílies a punt del desnonament, segons denuncia l'entitat

Jordi Ubach Llorens 15 de juny de 2018 a les 17:08
Els concentrats davant l’oficina del BBVA a la Pobla de Segur | PAH Pallars
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) del Pallars va ocupar ahir durant tres hores el BBVA de la Pobla de Segur per denunciar el “fons voltor” Blackstone, un fons d’inversió, amb presència a Espanya des de l’any 2013, que s’ha convertit en el major gestor immobiliari i hoteler del país. Els manifestants, que no superaven la desena, s’hi van instal·lar de forma pacífica des de les 11h fins les 14h. 

L’objectiu d’aquesta acció, segons fonts de la PAH Pallars, és que al Pallars es visibilitzi un cas d’actualitat que el mateix dijous, sense anar més lluny, “va provocar el suïcidi” d’una persona que anava a ser desnonada a Cornellà. Al Pallars hi ha unes sis famílies a punt del desnonament, segons les mateixes fonts. La PAH Pallars defensa el dret a un habitatge digne: “el que no pot ser és fer fora la gent de casa seva sense donar-los una solució”, asseguren.

Blackstone és un fons d'inversió nord-americà especialitzat en propietat immobiliària. Aquest fons actua a Espanya amb els noms d’Aliseda i Anticipa i gestiona milers de pisos que prèviament ha comprat a diferents entitats bancàries a preu de saldo, l’anomenat “totxo tòxic”.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació