Divendres, 19 d'abril de 2024
carreteres

El PDECat ​reclama al nou Govern espanyol que atengui les reivindicacions de l'N-260

La senadora Mayte Rivero recorda que Josep Borrell ja s’havia compromès amb aquestes actuacions als anys 90, quan encapçalava el ministeri d’Obres Públiques

Redacció 6 de juny de 2018 a les 11:21
Mayte Rivero, en imatge d’arxiu, durant una roda de premsa | ACN
La senadora del Partit Demòcrata (PDECat), Mayte Rivero, ha reclamat al nou Govern espanyol que siguin ateses les “reivindicacions històriques” de la millora de la carretera N-260, en especial al tram que va de Xerallo -al terme municipal de Sarroca de Bellera- al Pont de Suert (l’Alta Ribagorça), que es tradueixen en un seguit d’esmenes presentades per la formació als Pressupostos Generals de l’Estat 2018.

“Presentem aquestes esmenes des de fa anys, però ara, amb el canvi de l’executiu, tenim l’esperança que siguin acceptades i es posi fi a una històrica problemàtica”, ha explicat Rivero. En aquesta línia, la senadora pallaresa ha recordat que el nou govern socialista espanyol “compta amb el ministre Josep Borrell”, qui assegura que coneix “de prop” les problemàtiques de la N-260. Rivero ha afirmat que Borrell “ja s’havia compromès” a fer-hi front quan el de la Pobla encapçalava el Ministeri d’Obres Públiques als anys 90. 

La senadora per Lleida també reclama que el nou govern espanyol “escolti al territori i atengui les al·legacions presentades a l’estudi informatiu de la N-230”. Per a Rivero, “cal posar fi al constant endarreriment en aquestes obres i que deixin d’eternitzar-se d’una vegada”.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació