Dijous, 25 d'abril de 2024
Talarn Music Experience

La Diputació acull la presentació del «Talarn Music Experience» 2018

A falta de més d’un mes i mig per a la celebració del festival ja s’ha venut un 20% de l’aforament

Redacció 5 de juny de 2018 a les 11:35
Imatge de la presentació a la Diputació de Lleida | Diputació
La Diputació de Lleida va acollir el passat divendres la presentació de la 3a edició del Talarn Music Experience 2018, que del 27 al 29 de juliol oferirà a l’espai Lo Quiosc tres nits de bona música i gastronomia en un entorn natural d’excepció. La presentació va comptar amb la participació del director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre; d'Inés Moré, alcaldessa de Talarn; Ramon Mitjana, director del festival; i Cristina Torres, codirectora del festival.

En la seva intervenció, Alegre va destacar que pocs esdeveniments com el Talarn Music Experience combinen tan a la perfecció la promoció de la cultura i del territori, “un ADN que defensem des de la Diputació de Lleida i des del Patronat de Turisme" i que el festival es posa en joc "en un espai únic com és Lo Quiosc, amb autenticitat i producte de kilòmetre 0".

El Talarn Music Experience proposa tres nits de música amb les actuacions de Mishima, Gossos, Maria Arnal i Marcel Bagés i les sessions dels DJ's Miqui Puig, Luca Feller i Miguelito Superstar, tots ells formacions i artistes consolidats, d'estils molt personals, que configuren un cartell amb un ventall ampli de registres musicals en un escenari de natura d'excepció a les comarques pallareses.

Tots els concerts inclouran oferta gastronòmica singular creada especialment per a cada sessió. Fins ara, a més d’un mes i mig de la celebració, el festival “ja ha venut el 20 per cent del seu aforament", segons ha comentat Cristina Torres.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació