Divendres, 19 d'abril de 2024
comerç

Una quinzena de comerços del Pallars Jussà visiten el Moianès

Durant la sortida s'ha visitat l'eix comercial de Moià i s'ha conegut el pla de dinamització comercial que s'aplica a la comarca

Redacció 4 de juny de 2018 a les 11:12
Els comerciants en una visita a una de les botigues de Moià | Ajuntament de Tremp
Una quinzena de comerços del Pallars Jussà van realitzar el passat diumenge dia 27 una visita tècnica a la comarca del Moianès per conèixer les diferents accions que es duen a terme des del Consorci del Moianès en matèria de promoció local, concretament en l’aspecte de comerç.

Durant la visita, es va realitzar una trobada amb els tècnics de promoció local, on es va explicar l’evolució del Moianès els darrers 20 anys i la dinamització comercial a la comarca. També es va conèixer el funcionament de l’ABIC Moià, l’Associació de Botiguers i Comerços del municipi, i les diferents activitats de dinamització comercial que realitzen durant l’any.

El plat fort de la visita, però, va ser la passejada guiada per l’eix comercial on els propis comerços del municipi van explicar les seves tècniques de venda, gestió i organització del seu comerç als companys de professió del Pallars Jussà. Es van visitar establiments molt diversos: botigues de roba d’adult i infantil, ferreteries, un herbolari, una llibreria, carnisseries o fruiteries.

Es tracta d’una acció dins del programa Treball a les 7 Comarques coordinada per l'Ajuntament de Tremp i amb la col·laboració dels altres ajuntaments de la comarca així com de les associacions de comerciants.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació