Dijous, 25 d'abril de 2024
Cervesa artesana

La cervesa es combinarà amb les falles de la Pobla a la «Red Mountain Beer Fest»

Paral·lelament a la baixada de falles, la població acollirà enguany el primer festival de la cervesa artesana

Redacció 31 de maig de 2018 a les 10:41
Les falles compartiran protagonisme amb la cervesa | CTretze
Falles i cervesa. Aquesta serà la proposta pel cap de setmana del 16 i 17 de juny a la Pobla de Segur. L’Ajuntament d’aquesta localitat, l'associació de Fallaires i Pubilles i la cerveseria Ctretze Pirineus preparen la primera edició del Red Mountain Beer Fest, amb l'objectiu de posar en valor les microcerveseries dels Pirineus, els seus impulsors, el territori que les acull i la qualitat dels productes que elaboren. 

El programa inclou concerts, activitats per a tots els públics, i se suma a la completa programació que l’Ajuntament de la Pobla de Segur ha preparat amb motiu de les Falles. El tret característic d'aquest festival és que totes les cerveses que estaran presents són procedents d'arreu del Pirineu. 

Gairebé una vintena de cerveseries ja han formalitzat la seva inscripció. Provenen de totes les comarques dels Pirineus catalans i hi haurà una bona representació de cerveses aragoneses, basques, navarreses i franceses. Les cerveses se serviran directament des d’una sèrie d’entre 10 i 15 tiradors que hi haurà instal·lats en una llarga barra, des d’on s’aniran punxant els diferents barrils que faran arribar les cerveseries participants.

El Red Mountain Beer Fest és una iniciativa público-privada, concebuda amb la finalitat de dinamitzar el territori i de crear una plataforma des d’on visibilitzar i promocionar els productes i els productors del Pirineu; que amb les seves empreses i obradors contribueixen a mantenir una economia viva, especialitzada i creadora de llocs de treball qualificats.

El Festival vol també oferir una proposta d’oci i cultura als pallaresos, i atraure visitants i turistes a partir d’una oferta experiencial i gastronòmica de qualitat.
 

Cartell del Red Mountain Beer Fest. Foto: RMBF

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació